dinsdag 20 mei 2008

Leuke, enthousiaste informatieavond voor potentiele vrijwilligers van Wateringse Veld

Gisteravond hebben we in basisschool de Gantel een leuke avond gehad met kerngroep en wijkbewoners. Sommige mensen kwamen uit andere wijken of plaatsen om Wateringse Veld heen. Mensen kwamen naar deze avond toe om meer te horen over BOEI 90.

Ik heb een stuk informatie gegeven over de ontwikkelingen van BOEI 90 en heb plannen gepresenteerd die we de komende tijd willen uitvoeren. Op deze avond was er voldoende de gelegenheid om met elkaar in gesprek te zijn. We hebben ideeen uitgewisseld en veel bewoners hebben zich opgeven als vrijwilliger voor wat voor een taak dan ook. We hebben ontzettend veel positieve reacties gekregen! Mensen waren erg enthousiast en er zijn, zo bleek gisteravond ook weer, behoorlijk wat mensen die staan te trappelen om mee te gaan doen met het reilen en zeilen rond BOEI 90. We hebben met elkaar een ABC-tje gedaan met de letters van BOEI 90.

Aan het eind van de avond was er ruimschoots de gelegenheid om met elkaar verder te praten
tijdens een gezellige borrel.
Samenvattend: We zijn blij met de opkomst, bij elkaar waren we met zo'n 40 man/vrouw.
De sfeer was goed. Vrijwilligers hebben zich gemeld. Bindende factor: De opdracht van Jezus Christus: Maak alle volken tot mijn discipelen...

Hieronder wat foto's. Voor meer foto's van gisteravond kijk op





Geen opmerkingen: